Uniformes


Do•ti Uniformes

Oferim disseny, qualitat i preu per donar el millor servei i el més efectiu. Apostem per la seguretat i la màxima garantia dels nostres productes, i treballem amb les millors marques nacionals i internacionals.

El nostre objectiu és oferir tot tipus de solucions per a uniformitat i seguretat en el treball de manera immediata, donant assessorament i aportant la nostra experiència.

uniformes_2
uniformes_2
uniformes_2

Nostra

trajectòria

Som una empresa amb una experiència de més de 20 anys en el sector del regal d'empresa, regal publicitari, uniformes i vestuari laboral.

Uniformes doti calella

Varietat de models


Do·ti Uniformes posem a la seva disposició una extensa varietat de models adequats per a totes les especialitats professionals; Industria, sanitari, hoteleria, perruqueries, brigades, escoles, etc… També som fabricants de vestuari i podem dissenyar la seva imatge corporativa i fer mostres físiques, per facilitar la seva decisió a l'hora d'escollir un uniforme o vestuari laboral.

Podem personalitzar qualsevol element de vestuari utilitzat per la seva empresa i potenciar així la seva imatge corporativa. Brodem, serigrafiem i imprimim . També podem dissenyar, conjuntament amb el client, el logotip que millor expressi la seva finalitat. Els oferim una àmplia gamma de productes tèxtils per a promocions: samarretes, polos, dessuadores, anoracs, gorres i altres articles, tots ells personalizables amb un brodat, una serigrafia, un vinil, un transfer etc...